Amerikaanse vouwdozen enkelgolf bruin

De Amerikaanse vouwdozen zijn de meest gebruikte kartonnen dozen voor het opslaan en verpakken van producten. Deze dozen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en dit is dan ook de reden dat ze erg populair zijn. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende soorten Amerikaanse vouwdozen enkelgolf bruin. Bent u op zoek naar een stevigere oplossing? Dan kunt u kiezen voor de Amerikaanse vouwdozen dubbelgolf bruin. Hierin heeft Strap & Wrap ook een uitgebreid aanbod. 


Amerikaanse vouwdozen versluiten?

Voor het versluiten van de vouwdozen heeft Strap & Wrap uitstekende tape! Wij hebben namelijk diverse soorten PP tape en PVC tape. Ook kunt u eens een kijkje nemen op onze pagina's over dozensluitmachines en tape dispensers.


Heeft u vragen over de Amerikaanse vouwdozen of zoekt u een andere maat?

Heeft u vragen over de dozen of staat de gewenste maat er niet bij? U kunt ons altijd bellen op 038 - 467 58 88. Een van onze medewerkers zal dan samen met u naar een passende oplossing zoeken. Het is namelijk goed mogelijk dat wij de maat die u zoekt gewoon kunnen leveren. U kunt ook altijd een mail sturen naar info@strapnwrap.nlVerfijnd zoeken