Amerikaanse verzenddozen en vouwdozen

Bij Strap & Wrap bent u aan het juiste adres voor allerlei verschillende soorten dozen. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met Amerikaanse vouwdozen dubbelgolf bruin en Amerikaanse vouwdozen enkelgolf bruin. De Amerikaanse vouwdozen zijn de meest gebruikte kartonnen dozen voor het opslaan en verpakken van producten. Vanwege de goede prijs/kwaliteit zijn de dozen erg populair.   


Voor het versluiten van dozen bieden wij verschillende soorten tape aan. Zo hebben wij diverse maten PP tape en PVC tape.  Daarnaast hebben wij ook dozensluitmachines en tape dispensers. Deze apparaten en machines zorgen ervoor dat u op een eenvoudige manier uw dozen kunt versluiten.  


Heeft u vragen over de dozen of de doosmaten?

Heeft u vragen over de dozen of staat de gewenste maat er niet bij? U kunt ons altijd bellen op 038 - 467 58 88. Een van onze medewerkers zal dan samen met u naar een passende oplossing zoeken. Het is namelijk goed mogelijk dat wij de maat die u zoekt gewoon kunnen leveren. U kunt ook altijd een mail sturen naar info@strapnwrap.nl


Verfijnd zoeken