Codeersysteem CM 100

Prijs op aanvraag
  • Model: CM 100
Offerte aanvraag of meer informatie?
Bel dan met: 038 – 467 58 88

Omschrijving

De CM 100 is een thermische Inkjet printer gebaseerd op de bewezen HP technologie. De printer is zeer solide en kan moeiteloos in iedere industriële omgeving geïnstalleerd worden. Met behulp van eigen software en de intuïtieve gebruiksinterface biedt de kleine compacte printer de mogelijkheid om uw eindverpakking snel en efficiënt te individualiseren. Op deze manier kan bedrijfsinformatie zoals logo's, barcodes, ingrediënten en productiedatum gemakkelijk en snel worden gedrukt in een uitstekende printresolutie.

Met een interne opslagcapaciteit voor 100 programma’s en het gebruik van een tablet, Android telefoon of een draadloos Bluetooth toetsenbord, biedt de CM 100 de mogelijkheid om snel en eenvoudig een printaanpassing te doen. Bovendien kan het wisselen van de inktpatronen snel, efficiënt en schoon worden uitgevoerd, zonder het verpakkingsproces onnodig te vertragen.

Door de inzet van de CM 100 kunt u niet alleen tijd, maar ook kosten besparen. Zo kan de CM 100 direct op het product printen zonder dat er eerst een label moet worden geprint. De instelbare transportbandsnelheid en de interne fotocel dragen bij aan de efficiëntie van het systeem. Met één druk op de knop worden de printkosten van de gemaakte tekst weergegeven. Op deze manier heeft u een optimale kostenbeheersing. Daarnaast is het systeem onderhoudsvrij en onzuiverheden worden voorkomen, omdat de inkt van hoogwaardige kwaliteit is.

Voor persoonlijk en deskundig advies kunt u bellen met onze adviseur op het nummer: 06 48 59 25 67. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar: Info@strapnwrap.nl.